Coaching

Organisatie/Bedrijf
Iedere organisatie kan op enig moment in een situatie komen waarin de behoefte aan coachings- of begeleidingsgesprekken toeneemt. Een relatief grote instroom van nieuwe mensen, maar ook koerswijzigingen of een onzekere toekomst kunnen hier debet aan zijn. Maar natuurlijk kan het simpelweg ook zo zijn dat u uw medewerkers de gelegenheid wil bieden min of meer vrijelijk gebruik te kunnen maken van de begeleiding of coaching door een externe partij.

Wat uw motivatie ook is, in alle gevallen blijft het zaak de balans tussen kosten en opbrengsten te vinden. En wanneer u:

  • Uw medewerkers de mogelijkheid wil bieden de coaching te krijgen die zij op enig moment nodig hebben;
  • Uitgebreide interne aanvraagprocedures wil voorkomen
  • Maar ook niet geconfronteerd wil worden met onverwachte rekeningen

dan zou een coachingsabonnement van Perspectief in 8 een goede oplossing voor u en uw medewerkers kunnen zijn. Het coachingsabonnement kan zowel afgesloten worden voor live coaching als voor online coaching.

Persoonlijk
Loop je vast in jouw persoonlijke groei?
O, dat zelfvertrouwen…. waar is dat toch?
Heb je moeite met jezelf te profileren?
Waarom sla ik dicht als mijn collega’s de discussie aan gaan?

Herken je je hierin? Wil jij jouw persoonlijke groei een boost geven? Neem dan contact met mij op voor persoonlijke coaching.
Aan bod komen de vragen: wie ben ik, wat zijn mijn competenties, vaardigheden en hoe kan ik mijzelf sterker maken voor de toekomst.

Stuur mij een berichtje en we gaan deze reis samen aan!